Xov xwm

Xov Xwm Tuam Txhab

Eihe Steel Structure yeej cov npe ntawm cov kev lag luam txha caj qaum ntawm tag nrho cov saw ntawm kev tsim kho kev lag luam hauv Shandong xeev thiab tsuas yog xaiv cov tuam txhab lag luam hauv Qingdao.

Thaum Lub Peb Hlis 11, thawj daim ntawv teev npe ntawm cov tuam txhab ua lag luam ntawm tag nrho cov saw ntawm kev tsim kho kev lag luam hauv Shandong xeev tau tshaj tawm. Qingdao Eihe Steel Structure Group Co., Ltd. tau raug xaiv los ua tus thawj coj hauv kev lag luam ntawm tag nrho cov saw ntawm kev tsim kho kev lag luam hauv Shandong xeev los ntawm kev tsim txiaj ntawm nws cov kev ua tau zoo hauv kev tshawb fawb thiab thev naus laus zis, kev loj hlob hauv nroog thiab nyob deb nroog, engineering zoo thiab kev nyab xeeb. , civilized kev tsim kho thiab ua tau zoo nyob rau hauv lub tshav pob ntawm prefabricated kev tsim kho. Tib lub sijhawm, nws tsuas yog xaiv prefabricated steel qauv qhov chaw saw tswv lag luam hauv Qingdao. Los ua tus qauv ntsuas thiab tus thawj coj ntawm kev hloov pauv thiab txhim kho lub xeev kev tsim kho kev lag luam.
Thaum pib ntawm Xyoo Tshiab, Weichai Leiwo thiab Qilu ntse project pib nqa steel kab teeb.06 2024-05

Thaum sawv ntxov ntawm Lub Ib Hlis 3, 2024, Weifang thiab Zibo ob qhov chaw ua haujlwm tau xa xov xwm zoo tib lub sijhawm: Weichai Lewo high-end khoom siv ua liaj ua teb ntse tsim Project sim rhiav, Qilu Intelligent Microsystem Industrial Park C cheeb tsam (Phase I) thiab kev txhawb nqa kev txhawb nqa. cov chaw ua haujlwm (chaw pib ua haujlwm) 3 # rhiav pib nqa cov kab hlau.
Plaub qhov haujlwm tau kos npe, Xyoo Tshiab tau tawm mus rau qhov pib zoo06 2024-05

Plaub qhov haujlwm tau kos npe, Xyoo Tshiab tau tawm mus rau qhov pib zoo

Thaum Lub Ib Hlis 20, daus, peb tau coj lub hnub ci kawg ntawm 24 lub hnub ci - Major Cold. "Qhov kawg ntawm qhov txias coj lub caij nplooj ntoos hlav", nyob rau hauv lub hnub ci lub sij hawm kawg ntawm lub xyoo, xov zoo tuaj, thiab daim ntawv cog lus nrog tag nrho cov nqi ntawm ntau tshaj 40 lab yuan tau raug kos npe, qhib lub tuam txhab txoj kev tshiab nyob rau hauv 2024. Qingdao Hengji Bailong Profile Co., Ltd. tau nqis peev hauv kev tsim kho qhov rooj thiab qhov rais qhov rooj sib dhos qhov project 2# cog, nyob hauv Huangdao Fenhe Road sab qab teb, Xin 'an River sab qaum teb, Jiangshan Road sab hnub poob, npog thaj tsam ntawm 29,000 square meters. , tag nrho kev tsim kho thaj tsam ntawm 25,500 square metres, qhov siab ntawm 23.40m, nrog 2150t steel.
Pab pawg tuam txhab 20,000 tons ntawm steel qauv ntau lawm kab smoothly muab tso rau hauv lub lag luam06 2024-05

Thaum 9:18 teev sawv ntxov thaum Lub Ib Hlis 6, 20,000-tonne steel qauv tsim kab tshiab ntawm Qingdao Eihe Steel Structure Group Co., Ltd. tau raug teeb tsa thiab muab tso rau hauv ntau lawm. Guo Yanlong, tus thawj tswj hwm ntawm Eihe Steel Structure, Liu Hejun, tus lwm thawj coj, thiab cov thawj coj ntawm cov koom haum ua lag luam tau koom nrog qhov kev tsim khoom no.
X
Reject Accept